Светските и модни новини на едно място

Звездни новини

Марая Кери се завърна с грандиозно шоу в Gotham Hall

Марая Кери се завърна на музикалната сцена, след като прекрати участията си в края на 2010 г. Тя и съпругът й Ник Кенън се сдобиха с близнаци през април 2011 г.

Малките Марокан и Монро се превърнаха в приоритет за певицата, но миналата нощ тя ознаменува завръщането си с грандиозно шоу в Gotham Hall, Ню Йорк, присъединявайки се към забавната инициатива “Escape to Total Rewards”.

Кери вдигна публиката на крака с изпълнението си на хитовото парче „Shake it Off”. Певицата обра овациите на присъстващите в залата не само с песните, но и с цялостното си поведение. По време на събитието Марая Кери оповести: „Аз съм коренячка нюйоркчанка. Ще ми хареса да водя децата си тук.”

Независимо дали ще го направи или не, нека й пожелаем добре дошла!

„Черният рицар: Възраждане”

Представяме ви новия филм от поредицата за Батман “The Dark Knight Rises” („Черният рицар: Възраждане”) на режисьора Кристофър Нолън с участието на Крисчън Бейл, Джоузеф Гордън-Левит, Том Харди, Гари Олдман, Ан Хатауей и Морган Фрийман.

Само забележителният актьорски състав е достатъчен да накара и най-безразличните към подвизите на супергероите да влязат в киносалона. Почитателите им обаче имат три сериозни основания, за да го направят. Първо – изключително високото ниво на предишните два филма от поредицата, заснети от тандема Бейл-Нолън: „Батман в началото” и „Черният рицар”. Второ – тържествената клетва на актьора, че това е последният път, в който облича костюма на супергероя. И трето – включването в сюжета на Жената-котка (Ан Хатауей) и страховития Бейн (Том Харди). Все пак персонажът на Хатауей не е огрявал големия екран от цели 20 години, а този на Харди – от 15 години.

Историята в новата продукция „Черният рицар: Възраждане” се завърта именно около титаничния сблъсък между Батман и Бейн. Злодеят е решил да унищожи любимия на милиардера Брус Уейн Готъм Сити. Затова той няма друг избор, освен да сложи маската и костюма си и да се опита да го спре.

Действието се развива 8 години след събитията в „Черният рицар”, затова и Бейл показва една по-различна версия на героя си – поостарял, далеч не в най-добрата си форма и принуден да направи мъчителна равносметка на живота си.

“The Dark Knight Rises” е подходящ филм за всеки любител на киното, който си заслужава да бъде видян да голям екран. Гледайте го – няма да съжалявате.