Светските и модни новини на едно място

Ники Минаж иска да завладее света

Певицата Ники Минаж бе определена като „завладяваща света” от нашумял музикален продуцент. Звездата работи върху новия си проект, озаглавен „Pink Friday: Roman Reloaded”, с едно от най-големите имена в музикалния бизнес – RedOne. Той останал много доволен от факта, че Ники иска да си сътрудничат и че е „гладна” за големи успехи. „Тя просто чувства, че може да покори целия свят, а това е формулата за истински успех”, споделя той за МTV News.

RedOne е работил с имена като Лейди Гага и Дженифър Лопес, но към всеки отделен изпълнител той подхожда индивидуално. Мисли за специфичното звучене на всеки един глас преди да започне работа върху проектите на певиците, защото не иска да ги променя и вписва в някакви определени стереотипи.

„Усилията на Ники, мен и моят екип дават този блестящ резултат.”, обяснява топ продуцентът. – „Това е перфектната комбинация, за да бъде наистина запомняща се и успешна нейната следваща стъпка и Слава Богу тя работи с всички сили, и влага цялата си душа в този проект. Ники планува да завладее още много георгафски ширини и да покаже пред целия свят на какво е способна.”

Последният хит на Ники Минаж „Starships” бе продуциран от RedOne и бе възприет с овации не само в Америка, но и навсякъде по света. Това е поп-денс парче, но не всички песни в албума са с такова звучене. RedOne е особено с горд със следващата записана песен – „Pound the Alarm”. „Проектът е основно с поп звучене, но включва в себе си и hard-core елементи, съчетани с ъндърграунд ритъм. Мисля, че ще успеем да покорим чартовете с тази комбинация”, заяви продуцентът.

Желаем ти много успех, Ники!